Weboldal készítés

A képekre kattinva nagyobb méretben is megtekintheti azokat


webdesign
Bekker István asztalos

Dátum: 2009. január 30.
Pixel Innovation: webdesign, flash programozás, cms, keresőoptimalizálás

Projekt ismertetés: Ügyfelünk ismét cégünket kérte fel weboldalának újratervezésére, melyet az új igények megjelenése tettek szükségessé. Az oldal megtervezésén és elkészítésén kívül annak keresőoptimalizálását is mi végeztük, így számos fontos kulcsszóra került kiemelkedő helyre a google találati listájában az oldal.

webdesign
Hurranyaralunk.hu

Dátum: 2008. október 27.
Pixel Innovation: webdesign

Projekt ismertetés: A népszerű utazási iroda weboldalának grafikai újratervezésére cégünket kérték fel. Az oldal új arculatát, a korábbi megjelenés szabta igényeket figyelembevéve készítettük el, a cég programozóival szorosan együttműködve.

webdesign
Konyhacucc.hu

Dátum: 2008. augusztus 2.
Pixel Innovation: webdesign

Projekt ismertetés: A konyha elengedhetetlen kellékeit felvonultató weboldal, mely magas minőségű termékeket hoz el lakásunkba. Olyan színvonalas termékek szerepelnek palettán, mint a Magyarországon is jól ismert angol mesterszakács, Jamie Oliver kollekciója, a Cole & Mason borsőrlői, valamint sódarálói vagy a Typhoon cégóriás konyhafelszerelési eszközei.

webdesign
LG Design Art Házimozi

Dátum: 2008. július 8.
Pixel Innovation: webdesign, flash programozás

Projekt ismertetés: Az LG és a Pixel Innovation évek óta tartó együttműködésének következő lépéseként felkértek minket a Desig Art Házimozi magyarnyelvű, flash microsite-jának elkészítésére.

webdesign
Babaly Timing

Dátum: 2008. május 20.
Pixel Innovation: webdesign, cms, flash programozás

Projekt ismertetés: A Babaly Timing sportolóknak kifejlesztett időmérőket forgalmazó vállalat, mely már korábban is rendelkezett honlappal. Feladatul kaptuk honlapjuk megújítását melynek során leprogramozásra került egy tartalom kezelő rendszer, valamint egy flash intro is.

webdesign
Self Expression

Dátum: 2008. március 25.
Pixel Innovation: webdesign, névjegykártya, cégpapír, cégboríték, logó

Projekt ismertetés: A Self Expression hazai művészeknek nyújt hathatós segítséget abban, hogy műtárgyaikat az internet segítségével a nemzetközi piacon értékesíthessék. Az oldal grafikai terveit alvállalkozó viszonyban, az Avayasoft-tal együttműködve készítettük el.

webdesign
Klíma Áruház microsite

Dátum: 2008. január 23.
Pixel Innovation: webdesign, honlapkészítés, keresőoptimalizálás, flash programozás, php programozás

Projekt ismertetés: A Samsung két 2008-as klímájának microsite-ját készítettük el a Klíma Áruház Kft. felkérésére. Az oldal tartalmaz egy saját fejlesztésű flash videó lejátszót, valamint feladataink közé tartozott az oldal keresőoptimalizálása. Az oldalt egy reklámkampánnyal támogatták meg, aminek a bannerjét szintén mi készítettük.

webdesign
Levian Consulting

Dátum: 2007. december 18.
Pixel Innovation: webdesign, honlapkészítés, flash programozás

Projekt ismertetés: A Pixel Innovation és a Levian Consulting sikeres együttműködését mi sem bizonyítja jobban, hogy immár másodszorra kérték fel csapatunkat honlapjuk elkészítésére/megújítására. Az oldal tervezésénél figyelembe vettük, hogy modern, a kor trendjeinek megfelelő, áttekinthető és könnyen kezelhető honlapot készíthessünk.

webdesign
PárlatMester

Dátum: 2007. december 7.
Pixel Innovation: webdesign

Projekt ismertetés: Ügyfelünk egyedi igényei alapján készítettük el weboldalának tervét.

webdesign
Gil Trade

Dátum: 2007. november 2.
Pixel Innovation: webdesign, flash programozás

Projekt ismertetés: Csapatunk készítette el, a nyílászárók forgalmazásával foglalkozó Gil-Trade új weboldalának grafikai terveit.

webdesign
Gázláng, gázkészülék szerviz

Dátum: 2007. augusztus 26.
Pixel Innovation: webdesign, logó tervezés, honlapkészítés, keresőoptimalizálás, flash programozás

Projekt ismertetés: A Gázláng gázkészülék szerviz csapatunkat kérte fel honlapjának elkészítésére. Feladataink között szerepelt a cég logójának megtervezése valamint az oldal keresőoptimalizálása a jobb találati eredmények elérése érdekében. Ez utóbbi sikerességét bizonyítja, hogy az oldalt a Google két hét alatt 3 keresőszóra az első helyen hozta.

webdesign
Mortons a légi utazási iroda

Dátum: 2007. március 14.
Pixel Innovation: webdesign

Projekt ismertetés: A Mortons légi utazási iroda kreatív csapatunkat kérte fel honlapjának megújítására. Az oldal kialakításánál fontos szempont volt, hogy a tervek megfeleljenek a kereső optimalizálás feltételeinek valamint, hogy alapvetően megtartsa a régi oldal felépítését. Csapatunk több jellemző aloldal layout tervét is elkészítette a szebb végeredmény érdekében.

webdesign
Megirom.hu

Dátum: 2007. április 10.
Pixel Innovation: webdesign, honlapkészítés, flash programozás, logótervezés

Projekt ismertetés: Honlapszöveg, e-DM, beadványok megírása többé nem jelenthet problémát a Megirom.hu szolgáltatásait igénybe véve. Ehhez nyújtottunk mi hathatós támogatást a weboldal elkészítésével.

webdesign
Suzuki Óbuda

Dátum: 2007. december 1.
Pixel Innovation: webdesign

Projekt ismertetés: A Suzuki Óbuda honlapjának új terveit készítettük el.

webdesign
Tiffany Üveg

Dátum: 2006. november 14.
Pixel Innovation: webdesign, honlapkészítés, flash programozás

Projekt ismertetés: A Tiffany üveg grafikai terveit és template oldalait készítettük el, a családi vállalkozás kérésére.

webdesign
Klíma Áruház Kft.

Dátum: 2006. július 8.
Pixel Innovation: webdesign, flash programozás, honlapkészítés

Projekt ismertetés: A Klíma Áruház olyan nagy világmárkák kizárólagos hazai forgalmazója a klíma piacon, mint például a Samung, vagy a Hitachi. Ezért különösen megtisztelőnek érezzük, hogy minket kértek fel honlapjuk elkészítésére.

webdesign
Westinvest

Dátum: 2007. április 5.
Pixel Innovation: webdesign

Projekt ismertetés: A Westinvest megbízásából elkészítettük honlapjuk grafikai tervét.

webdesign
itport.hu

Dátum: 2007. február 8.
Pixel Innovation: webdesign

Projekt ismertetés: Az itport.hu pályázati felhívására készült grafikai terv.

webdesign
Bekker István asztalos

Dátum: 2006. július 8.
Pixel Innovation: webdesign, flash programozás, honlapkészítés

Projekt ismertetés: Elkészítettük Bekker István asztalos-vállalkozó teljesen flash alapú honlapját, számtalan referencia képpel feltöltve.